Bogna Nail studio

Over mij

Mijn verhaal

My Story

Ik kwam voor de liefde, maar nam mijn passie mee: nagels! In Polen hield ik mij al bezig met alles wat met beauty te maken had. Zo volgde ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste, deed een cursus visagie, maar ik bleef hangen bij nagels. Dat vind ik gewoon het leukste!

Toen ik in 1996 in Nederland arriveerde zette ik mijn carrière als nagelstyliste dan ook gewoon voort. Mijn eerste eigen salon in Nederland was gevestigd in de wijk Presikhaaf aan de Middachtensingel in Arnhem, bij een kapsalon in. De tweede zat in de Hoofdstraat in Velp. De derde locatie was bij Cosmo Hairstyling. Daar ben ik 16 jaar werkzaam geweest. Vanaf heden zit ik weer met twee oude collega's op mijn vertrouwde plek in Arnhem in de wijk Presikhaaf aan de IJssellaan 32.

Ondanks dat wij drie zelfstandige ondernemers zijn werken wij zeer goed samen. Dit komt met name doordat wij dezelfde passie en visie delen. De samenwerking wordt door onze klanten ook als zeer prettig ervaren. U zult zich bij ons direct thuis voelen in onze huiselijke sfeer.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van nagelverzorging en nagelstyling, onder meer bij O.P.I., CND, Magnetic Nail Design, Pronails en nu ook PhiNails. Daarnaast heb ik talloze workshops gevolgd bij O.P.I., Masterclasses bij toonaangevende nagelstylisten Natalia Yakubchuk en Aleksandra Khavronina. Ik probeer mijn kennis altijd up-to-date te houden door me regelmatig bij te scholen en de laatste online-trends en ontwikkelingen op nagelgebied te volgen.

Inmiddels beschik ik meer dan 20 jaar ervaring met nagels en niet te vergeten twee prachtige kinderen! U bent van harte welkom bij Bogna Nail Studio!

Bogna nail studio

Gecertificeerde en veelzijdige nagelstudio

Handen zijn het visitekaartje van de vrouw. Mooie, verzorgde nagels zijn dus onmisbaar! Tegelijkertijd belast je je nagels juist enorm. Ga maar na: uw nagels komen continue in contact met van alles om uw heen, waardoor ze beschadigd raken. Daarbij hebben sommigen een beroep dat de nagels niet spaart en tot slot hebben we de nagelbijters. Kortom, extra verzorging van uw nagels is een luxe die elke vrouw zich mag gunnen! Dit geldt voor jong en oud, vrouw en man. Bij Bogna Nail Studio in Arnhem kunt u terecht voor alles omtrent de verzorging van uw nagels.

0 +
Blije klanten
0 +
Jaar ervaring
0 %
Enthousiasme