Bogna Nail studio

Home Reviews
by mitchelldepalm

Mijn recensies

Recensie - 23 mei 2021

Hier ben ik altijd blij van. Heel lieve professionelle vrouw. Super.
Bogna Nail Studio verzorgt ook bruidsnagels, een onmisbaar subtiel detail voor elke bruid! Als je een foto van je bruidsjurk meeneemt, ontwerpen wij een uniek bijpassend design voor jouw nagels.

Recensie - 10 mei 2021

Fijne ervaring en zeer professioneel!

Recensie - 5 maart 2021

Een adres waar ik al meer dan 15 jaar kom. Uiterst secuur , indien je wilt koffie aanwezig, verzorgt met koekje of snoepje, een bijkomend iets, wat het net iets leuker maakt. Een aanrader.

Recensie - 20 mei 2021

Zoals altijd ben ik erg tevreden. Echt een vakvrouw als het aankomt op verzorging en gellakken van nagels. Ze heeft zoveel ervaring en werkt met degelijke producten. Ik heb (afkloppen) nooit gedoe met mijn gellak op de voeten. Blijft wel 6 tot 8 weken mooi (en blijft mooi glanzen, ook na zwemmen in zee of lopen door het zand.

Recensie -10 april 2021

Altijd geweldig. De salon is heel schoon , gezellig. Je krijgt altijd iets iets lekkers te drinken en Bogna zet fantastisch mooie nagels.♡ Super blij ermee!

Recensie -3 februari 2021

Ik vind het elke keer een feestje om m'n nagels te laten doen. Nino werk super netjes en ze maakt er altijd weer wat moois van. Daarnaast is het gezellig in de salon en is de koffie ook nog eens lekker.

Contact

Voor vragen over mij, onze behandelingen of producten kan je gerust contact met mij opnemen