Bogna Nail studio

Bogna Suchý

Over mij

Uw nagels zijn hier dus in professionele handen. Kwaliteit, vakbekwaamheid en hygiëne bij de behandelingen draagt zij hoog in het vaandel. Er wordt alleen gewerkt met erkende merken, zoals O.P.I, Magnetic, Pina Parie en Indigo. U bent van harte welkom voor traditionele of moderne designnagels of gewoon voor een heerlijk ontspannende behandeling. Bogna Suchý besteedt voldoende tijd en aandacht aan iedere klant, wat een bezoekje aan Bogna Nail Studio tot een plezierig uitstapje maakt!

Onlangs heb ik nog compleet cursus voor een nailartist bij Phinails gevolgd. Daar heb ik de nieuwste technieken in de nail branche geleerd afkomstig van de meest progressieve voormalige "oostblok landen" Het perfect uitgevoerde en stevige nagels zijn dan resultaat ervan.

Mijn diensten

Bogna Nail Studio heeft een ruim aanbod aan behandelingen om uw nagels te verfraaien, altijd onder professionele begeleiding van een gecertificeerd nagelstyliste. U kunt terecht voor:

Manicure

De nagels worden gevijld en eventueel gelakt en de nagelriemen verzorgd. U kan hierbij kiezen voor O.P.I pro spa manicure (een gewone manicure voor nagels en nagelriemen) en O.P.I. spa pamper manicure (hierbij worden niet alleen de nagels en de nagelriemen verzorgd, maar ook de handen krijgen scrub, masker en massage. Ook geven wij u altijd persoonlijk advies over de verzorging van uw nagels thuis.

Bogna Nail Studio verzorgt ook bruidsnagels, een onmisbaar subtiel detail voor elke bruid! Als je een foto van je bruidsjurk meeneemt, ontwerpen wij een uniek bijpassend design voor jouw nagels.

Nabehandeling nagels (opvullen)

Nagels moeten elke drie of vier weken worden opgevuld. Door de groei van de natuurlijk nagel ontstaat uitgroei, waardoor de nagel niet meer in balans is. De nagel is bij het uiteinde zwaarder dan bij de aanzet en moet dus worden opgevuld. Dit kan op drie manieren:

French manicure: de kunstnagel wordt dunner gevijld. De witte acryl(gel) wordt weer hoger opgezet en roze bijgevuld.
Nagelbedverlenging: het korte nagelbed wordt verlengd met ondoorzichtige roze acryl(gel). Het witte randje komt er tegenaan.
Gellak: de nagels worden opgevuld met roze acryl(gel) en de gelkleur wordt aangebracht.

Contact

Voor vragen over mij, onze behandelingen of producten kan je gerust contact met mij opnemen